Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Vilkår

Generelle vilkår for handel på SkimmelsvampTest.dk

Vi overholder naturligivs forbrugerstyrelsens krav og anbefalinger, og desuden har vi tilsluttet os til e-mærket, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når I handler hos os.

 

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: AJ-HealthTech ApS

CVR: 3472 9816

Adresse: Ejby Mosevej 5, 2600 Glostrup

E-mail: info@skimmelsvamptest.dk

Telefonnummer: +45 61 42 40 40

 

SkimmelsvampTest.dk siden er startet i 2010 under firmaet Ammongas A/S, i 2014 blev siden overtaget af AJ-HealthTech ApS. Det er stadig de samme medarbejdere, der driver virksomheden.

 

ProClean skimmeltest har 1 års holdbarhed og ved længere opbevaring, skal den altid opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at I benytter testen indenfor 3 mdr.

Brugsvejledningen følger med produkterne, og det er vigtigt, at man følger tjektiden på brugsvejledningen, da resultaterne ellers kan være misvisende.

Vi benytter kun produkter af højeste kvalitet og sikkerhed der findes på markedet. Samtlige produkter er testet af os og af akkrediterede laboratorier.

Vi sender ikke nyhedsbreve, opfordring til mersalg eller lign. på e-mail, med mindre at du har bekræftet, at du gerne vil modtage nyhedsbreve. Vi sender kun direkte information omkring dit køb og levering samt evt. resultater og vejledning, hvis du har indsendt en test.

Alle resultater af skimmelsvamptests, betegnes som vejledende og ikke endegyldige. Den danske sundhedsstyrrelse anbefaler, at man altid skal teste skimmelsvamp med to forskellige tests - da ingen af testene på markedet kan betragtes som 100% sikre i forhold til bestemmelsen af skimmelsvamp. Selve testene er pålidelige, men der kan være en stor forskel på mængden af skimmelsvamp inden for få centimeter på samme overfalde. Derfor kan vægtestens resultat også variere. På sammen vis kan luftstrømningerne i en bolig også påvirke Settleplate lufttesten. I kan evt. se mere under hvert produkt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.10.2015.

 

Bestilling

På SkimmelsvampTest.dk kan du bestille varer via vores webside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os, efter aftale. Du kan også komme forbi vores kontor i Glostrup og købe samt afhente varerne hos os. Det er også muligt, at du bestiller varen via telefon (61 42 40 40) eller e-mail på info@skimmelsvamptest.dk. Her vil vi sende en faktura på beløbet sammen med varen. På e-mail er vi normalt hurtige til at besvare, men i travle perioder, kan der gå op til 2 hverdage.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med SkimmelsvampTest.dk indgås aftaler normalt på dansk, men vi kan også indgå aftale på svensk, norsk, tysk og engelsk. 

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@skimmelsvamptest.dk.

 

Betaling

Vi modtager gerne betaling online med Dankort, Visa, MasterCard, Paypal og MobilePay. Beløbet trækkes først fra kortholderens konto, når ordren er afsendt.  Alternativt kan vi også fremsende en faktura. Efter aftale, eller evt. når du betaler en faktura, kan du også lave en bankoverførsel. Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her.

Ved direkte køb på vores adresse, kan du også betale med kontanter. Du skal dog altid kontakte os inden, du kommer forbi, da vi nogle gange er optaget.

Der tages ikke gebyr ved betaling på skimmelsvamptest.dk.


Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra skimmelsvamptest.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Fortrydelsesret eller reklamation

Fortrydelsesret på selve produkterne:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på skimmelsvamptest.dk. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;


a) Har modtaget din vare

b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen, give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelsen gives enten på mail: info@skimmelsvamptest.dk eller telefon 61 42 40 40. I din meddelelse skal du tydeligt gøre os opmærksome på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her, eller på den medsendte ordrebekræftelse/vare eller nederst i dette dokument.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Alternativt kan du aflevere produktet direkte hos os i Glostrup. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du skal sende pakken til os som anbefalet, eller som pakkepost, så vi er sikre på vores modtagelse af pakken.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen, af din fortrydelse/reklamation. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt, der har ændret varens egenskaber og den måde, den fungerer på.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Hvis du har brudt emballagen på en sådan vis, og apparatet / testen ikke kan gensælges som ny, vil du i så fald blive fakturaret for gensalgsværdien på ca. 60%, alt efter hvilke varer det handler om.

Engangstestene (samtlige skimmelsvamptest/formaldehydtest) må naturligvis ikke tages i brug inden returnering, da de kun kan benyttes én gang, og der vil ved ibrugtagning være tale om en 100% værdiforringelse hvorfor du ikke vil modtage nogle penge retur.

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse. Betalingen refunderes under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da, har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

AJ-HealthTech / AG-SkimmelsvapTest
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fortrydelsesret på skimmelsvamptest/undersøgelser/
rådgivning foretaget af os, samt udlejning:

Skimmelsvanptest.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44 85 85 90. 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er leveret. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er leveret. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.
Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på. Vi ser dog, at aftalen ofte består af flere delelementer, som hver i sær kan afsluttes. Når vi har undersøgt og rådgivet i et lokale, så er denne del af handlen afsluttet, og her kan du ikke efterfølgende fortryde. Men hvis du efterfølgende fortryder med at få en rapport fra undersøgelsen, før vi har udarbejdet rapporten, vil du i så fald godt kunne fortryde denne del, og den endelige regning vil blive reduceret, således at du ikke betaler for rapporten. På samme vis, hvis vi har kørt ud til kunden efter aftale, men kunden alligevel ikke er hjemme mv., så bliver kunden fakturaret ud fra vores kørsel og tidsforbruget, men kunden bliver ikke fakturaet for selve rådgivningen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse eller her eller nederst i dette dokument.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du her, eller på den medsendte ordrebekræftelse, eller nederst i dette dokument.

 

Ydelser undtaget for fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført, 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder ydelsen, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller ydelsen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve de rimelige omkostninger, for det arbejde, der allerede er leveret. 
Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du har fortrudt dele af ydelsen, som endnu ikke er blevet udført, så reducerer vi din regning ud fra vores generelle priser, som du bla. kan se her. Ved kørsel bliver du faktureret for 9,- kr. inkl. moms pr. km. De første 5 km. er altid gratis. Ved rapportering koster ca. 500 kr., alt efter omfanget. ProClean test koster ca. 100,- kr. inkl. moms og Mycometertest koster ca. 785,- kr. inkl moms og analyse. Uden analyse, koster Mycometertest 100,- kr. inkl. moms. Det første rum koster ca. 600,- kr. og de efterfølgende rum koster ca. 275,- inkl. moms. Vi har dog altid givet dig en eksagt pris, som du godkender inden vi går igang. Der er altid et forskellige omfang af opgaven pr. rum, så derfor giver vi kun ca. priser her. Hvis du fortryder dele af købet, så vil vi altid tage udgangspunkt i dit tilbud, når vi fratrækker de ydelser du har fortrudt. 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på skimmelsvamptest.dk har du 24 måneders reklamationsret eller begrænset til produktets holdbarhed.

Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

AJ-HealthTech / AG-SkimmelsvapTest
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine "rimelige" fragtomkostninger.

Hvis du ikke er tilfreds med undersøgelser foretaget af os, kan du kontakte os på 61 73 60 00 eller info@skimmelsvamptest.dk

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret på undersøgelser for skimmelsvamp, da der er tale om en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

 

Hvis vi kommer ud og tester din bolig for skimmelsvamp

Til start tjekker vi altid fugt i lokalerne inkl. væg, gulv mv. Efterfølgende benytter vi ofte ProCleanTest til at tjekke de steder, vi får mistanke til. Hvis testen viser positiv, så benytter vi typisk den mere præcise MycometerTest for at højne sikkerheden. Hvis vi ikke kan konstantere et synligt skimmelsvampangreb, så tester vi med en støvtest for at tjekke, hvor mange svampesporer, der findes i lokalet. Normalt borer vi ikke i væggene mv. for at teste skimmelsvamp med mindre, ejerne selv vil gøre dette for os. Du får en dybdegående test af lokalerne, men da vi ikke "splitter" huset af, skal vi dog tage et forbehold for, at noget skimmelsvamp i sjældne tilfælde kan forblive skjult. Ofte har dette dog ikke nogen betydning. Vores test med fugt og de indledende test med ProClean, giver os et resultat med det samme. De dybdegående test med Mycometer eller Støvtest skal efterfølgende blive analyseret på et laboratorium, og her får du først resultatet efter ca. 5 dage.

 

Udlejning

Ved leje af vores fugtmålere m.m. står kunden selv for forsendelsen, når produktet retuneres til os. Varen skal sendes anbefalet eller som pakke med Post Danmark, så vi er sikre på modtagelse af pakken. 

Hvis pakken ikke er os i hænde til aftalt tid, vil der blive pålagt et gebyr på 100 kr. pr. uge.

Når du lejer fugtmåleren pr. døgn, så er det indkluderet transporttiden via PostNord. Dvs. at hvis du lejer fugtmåleren i et døgn, så indberegner vi med, at posten bruger ca. et døgn på at levere til dig, du har dernæst et døgn til at måle i, og så vil der efterfølgende går et ekstra døgn før vi modtager fugtmåleren igen. Så alt i alt 3 døgn, og du betaler kun for et døgn.

Når du modtager apparatet, så påbegyndes ydelsen og fortrydelsesretten ophører. Hvis du fortryder købet, før I har modtaget apparatet, så skal du I din meddelelse gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du her, eller på den medsendte ordrebekræftelse, eller nederst i dette dokument. I den forbindelse kan I nægte, at modtage pakken fra PostNord - og så bliver pakken sendt tilbage til os automatisk. I skal dog gøre PostNord opmærksom på, at varen skal sendes tilbage. Pakken må ikke blot ligge på posthuset i ca. 14 dage, inden pakken automatisk bliver sendt tilbage til os. I så fald anser vi det, som at I har lejet apparatet.

Når I køber en udlejning på SkimmelsvampTest.dk og i afkrydser feltet "jeg accepterer vilkår", så har I hermed givet samtykke til, at levering af den pågældende ydelse påbegyndes og anerkender at fortrydelsesretten ophører når ydelsen er fuldt udført.

Hvis det udlejede produkt ødelægges eller bortkommer, skal kunden erstatte 60% af købsværdien, af et tilsvarende produkt.

Udlejede produkter skal retuneres til:

 

AJ-HealthTech / AG-SkimmelSvampTest

Ejby Mosevej 5

2600 Glostrup


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på skimmelsvamptest.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse hvis du betaler eller bestiller på nettet.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos AJ-HealthTech ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website (hvis du bestiller et produkt på websiden), sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun direktøren (Bjarke Jacobsen) og to nøglemedarbejdere for AJ-HealthTech ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på skimmelsvamptest.dk er Søren Møeberg i samarbejde med Bjarke Jacobsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Gennem betalingsdelen vil kundeoplysninger blive krypteret og AJ-HealthTech ApS får ikke følsomme oplysninger fra din betaling. Oplysninger ryger automatisk direkte til vores betalingsudbyder E-pay.dk (Danmarks største), som står for betalingsdelen.

Oplysninger afgivet til skimmelsvamptest.dk, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding af nyhedsbrev, registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos AJ-HealthTech ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i den forbindelse rettes til AJ-HealthTech ApS via e-mail info@skimmelsvamptest.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Louise Pabijan via email info@skimmelsvamptest.dk. Vi svarer på mail-henvendelser indenfor 1-2 arbejdsdage. Alternativt kan du ringe på 61 42 40 40 .

Skimmelsvanptest.dk er e-mærket, og du kan også vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du også indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan fx kontakte Forbrugerklagenævnet på www.kfst.dk (E-mail: kfst@kfst.dk. Tlf. er: 41 71 50 00. Adresse: Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby). Forbrugerombudsmanden kan findes på www.forbrugerombudsmanden.dk og deres email og tlf. er: Forbrugerombudsmanden@kfst.dk og tlf. 41 71 51 51.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

 

Holdbarhed

ProClean skimmeltest har 1 års holdbarhed og ved længere opbevaring, skal den altid opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at I benytter testen iden for 3 mdr. Settle plate skimmel-lufttest har en holdbarhed på 2 uger under køl og 1 uge ved stuetemperatur. Vi anbefaler, at I benytter testen indenfor et par dage efter modtagelsen.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som er nævnt ovenfor.

 

Levering

Levering er gratis. Som pakke sender vi forsendelsen til dit nærmeste afhentningssted. Forsendelserne sker med PostNord. Hvis du gerne vil have leveret din pakke til din egen adresse, koster det 15 kr. ekstra. Normalt bliver pakkerne sendt som pakke med tracknummer, dog sender vi et lille stk. antal af ProClean skimmelsvamptest eller Settle plate skimmel-lufttest som alm. a-post og som altid bliver sendt direkte til din adresse. Disse små pakker kan modtages i private postkasser/brevsprækker. Vi sender bestillingerne hurtigst muligt, og senest inden for 4 hverdage vil du have modtaget pakken.

Vi leverer til alle lande i Europa. Alle leveringer uden for Danmark og levering til Grønland og Færøerne, koster lidt mere i forsendelse (vi tager samme pris som PostNord tager) og det tager et par dage ekstra dage.  

 

Cookies

Vi benytter standart cookies til de funktionelle funktioner der er nødvendige til hjemmesidens webbutik. Desuden benytter vi Google Analytic der laver basis statistik på siden. Vi benytter ikke andre cookies. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende:


- Til

AJ-HealthTech ApS / AG-SkimmelsvampTest
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Fax: 43 63 63 05
E-mail: info@skimmelsvamptest.dk 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Jeg  meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

- Bestilt den ____________________ /modtaget den ________________________

 


- Forbrugerens navn __________________________________________________________________________________


- Forbrugerens adresse________________________________________________________________________________


- Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)____________________ ______________


- Dato______________________