Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelserGenerelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn:

AJ-HealthTech ApS
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
CVR: 3472 9816
Tlf: 61 42 40 40
E-mail: info@skimmelsvamptest.dk
Web: www.SkimmelsvampTest.dk

Binavn: SkimmelsvampTest

SkimmelsvampTest blev etableret i 2010 som en underafdeling i ingeniørfirmaet Ammongas A/S. AJ-HealthTech ApS, som SkimmelsvampTest nu er en del af, blev etableret i 2012.

E-mærket

SkimmelsvampTest er en e-mærket netbutik. Det giver garanti for, at vi opfylder alle krav til sikker handel og god service.

Du har desuden altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Prisgaranti

Vi bestræber os på at have de laveste priser i Danmark. For produkter med prisgaranti, kan du altid henvende dig til os, hvis du ser produktet billigere et andet sted i Danmark.

Prisgarantien gælder på købsdagen og op til 14 dage efter køb. Har du betalt for meget, refunderer vi prisforskellen inden for tre dage.

Fortrydelsesret, reklamation og målesikkerhed

Fortrydelsesret: Vores produkter, bortset fra produkter med begrænset holdbarhed, er omfattet af en fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

For produkter med særlig begrænset holdbarhed bortfalder fortrydelsesretten dog allerede når varen afsendes fra RadonHuset.dk eller vores laboratorium! Produkter med særlig begrænset holdbarhed er:

Lufttest via støv (Rodac-plade)
Skimmelsvamp lufttest
Skimmelsvamp lufttest med rapport

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du vil returnere varen, og du skal tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan kontakte os på info@skimmelsvamptest.dk eller på tlf. 61 42 40 40. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Herefter skal du sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller blot returnere den, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vi anbefaler at du sender varen som pakke og ikke som “brevforsendelse” eller lignende. Dermed er der tracking-nummer på pakken, så du kan se, når vi modtager forsendelsen. Vi har desværre set en del tyveri af breve i posten – hvis der er indhold i brevet.

Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du hæfter for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå hvordan varen fungerer og hvilke egenskaber varen besidder. Hvis du har brudt emballagen på en sådan vis, at testen/apparatet ikke kan gensælges som nyt, vil du blive faktureret for gensalgsværdien på ca. 60% af nysalgsværdien, alt efter hvilke varer det drejer sig om.

Folieposen om radon-målebokse må ikke brydes før returnering. Ligeledes må øvrige engangstest naturligvis heller ikke tages i brug inden returnering.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

SkimmelsvampTest / AJ-HealthTech ApS
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse, og herpå personligt aflevere produktet på ovenstående adresse. Vi anbefaler dog, at du aftaler besøget hos os på forhånd, da vi ofte har meget travlt eller kan være på kundebesøg.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det indbetalte beløb tilbage. Beløbet overføres til det kort eller konto, du har benyttet ved købet, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er for at returnere varen til os.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation: Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Radon-målebokse skal tages i brug inden for 30 dage. Selve målingen kan vare op til et år.

PRO-Clean skimmelsvamp-test har 1 års holdbarhed. Ved længere opbevaring inden brug, skal den opbevares i køleskab.

Lufttest via støv (Rodac-plade), Skimmelsvamp lufttest og Skimmelsvamp lufttest med rapport er produkter med særlig begrænset holdbarhed. De har 2 ugers holdbarhed på køl og 1 uge ved stuetemperatur. Vi anbefaler, at du benytter disse test inden for fem døgn efter modtagelsen. Skal testen efter brug videresendes til laboratorium for analyse, skal dette gøres hurtigst muligt efter testen er gennemført.

For varer med begrænset holdbarhed, er din mulighed for fortrydelse af købet og klagemuligheder blevet afgrænset af holdbarhedsperioden, som nævnt ovenfor. For var med særlig begrænset holdbarhed ophører mulighed for fortydelse af køb dog allerede ved afsendelse til dig.

For vores øvrige produkter kan vi naturligvis give garanti på 2 år.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

SkimmelsvampTest / AJ-HealthTech
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup

Når du returnerer en vare, bedes du så detaljeret som muligt oplyse hvad problemet er. NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du fortryder dit køb eller reklamerer over et produkt, og derfor returnerer varen, vil du få en mail, når varen er modtaget af os. Du får oplysninger om den videre proces i forbindelse med din reklamation/fortrydelse.

Måling af radon skal ske efter brugsvejledning og er meget enkelt. Brugsvejledningen følger med produktet. I forbindelse med radon-målebokse skal der udfyldes et lille skema, som skal sendes sammen med radon-måleboksen til laboratoriet.

Vi benytter kun produkter af højeste kvalitet. Radon-produkterne er testet og ISO-certificerede i forhold til danske og internationale krav. Swedac akkrediterer vores radon-analyselaboratorie i henhold til ISO/IEC 17025. Kalibreringen foregår gennem Swedac i henhold til ISO11665.

Ved brug af skimmelsvamp-indikationstest er resultaterne vejledende og ikke endegyldige, hvilket gælder for samtlige skimmeltest, der findes på det danske marked. Af samme grund anbefaler Boligstyrelsen, at man altid bør teste med to forskellige skimmeltest. SkimmelsvampTest/AJ-HealthTech er ansvarlig for selve testene ved hjemmebrug, men ikke for resultatet af testen, da vi ikke kan kontrollere om den korrekte brug af testen er sket.

Hvis vi kommer ud og tester din bolig for skimmelsvamp

Vi foretager altid en visuel gennemgang og normalt foretager vi også elektroniske fugtmålinger, hvor det er relevant. Vi benytter desuden ofte indikationstesten PRO-Clean til at tjekke steder, vi får mistanke til.

Hvis indikationstesten viser positiv, kan vi også benytte den mere præcise Mycometer-Surface test, for med sikkerhed at kunne fastslå om der er tale om skimmelsvamp eller ej.

Kan vi ikke konstatere synlige angreb af skimmelsvamp, og der fortsat er mistanke om skimmelvækst, kan vi med en støvtest (normalt DNA) undersøge mængden og arter/typer af svampesporer i luften i lokalet.

Vi foretager normalt ikke såkaldte destruktive undersøgelser (vi borer således ikke i væggene mv.) for at undersøge for skimmelsvamp. Vi hjælper gerne med en sådan undersøgelse, men der er så en helt anden type undersøgelse, der bestilles separat.

Du får en dybdegående undersøgelse af lokalerne, men da vi ikke “splitter” huset ad, skal der tages forbehold for, at skimmelsvamp i sjældne tilfælde kan forblive skjult. Ofte har dette dog ikke nogen betydning.

Vores målinger for fugt og evt. indledende indikationstest, giver os et normalt er ganske godt bud på resultatet med det samme. Mycometer-Surface og DNA-støvtest skal efterfølgende analyseres på laboratorium, hvilket normalt tager omkring 5 hverdage.

Udlejning

Ved leje af vores fugtmålere mv. er transporttiden frem og tilbage inkluderet. Lejer du f.eks. en professionel fugtmåler i et døgn, indberegner vi at posten bruger et døgn på at levere til dig og efter lejeperioden endnu et døgn på at returnere til os. Så selv om du teknisk set lægger beslag på måleren i tre dage, betaler du altså kun for ét døgn.

Når du modtager apparatet, påbegyndes ydelsen og fortrydelsesretten ophører. Hvis du fortryder købet, før du har modtaget apparatet, skal du i din meddelelse gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du her. Du kan i den forbindelse nægte at modtage pakken fra PostNord, så bliver pakken automatisk returneret til os.

Du skal dog gøre PostNord opmærksom på, at varen skal returneres. Pakken må ikke blot henligge uafhentet i ca. 14 dage. I så fald tæller det som leje af apparatet.

Når du køber udlejning på SkimmelsvampTest.dk og afkrydser feltet “Jeg accepterer vilkår”, giver du samtykke til, at levering af den pågældende ydelse påbegyndes og anerkender at fortrydelsesretten ophører når ydelsen er fuldt udført.

Hvis det udlejede produkt ødelægges eller bortkommer, skal du som kunde erstatte 60% af købsværdien for et tilsvarende produkt.

Mister du den medsendte retur-pakkelabel, skal udlejede produkter returneres til:

AJ-HealthTech / AG-SkimmelSvampTest
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup

Vi sender ikke nyhedsbreve, mersalg mv. uopfordret på e-mail

Vi sender kun direkte information omkring dit køb (kvittering/ordrebekræftelse/afsendelse og evt. resultater). Hvis laboratoriet har fundet, at du har en forhøjet radonværdi i din bolig, kan vi efterfølgende sende én e-mail til dig med information omkring radonsikring. Vi kan evt. også højst sende én e-mail vedrørende din oplevelse/anmeldelse omkring dit køb.

Bestilling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med SkimmelsvampTest indgås aftaler på dansk (engelsk, svensk, norsk og tysk kan dog benyttes efter aftale).

Du modtager altid en ordrebekræftelse/faktura pr. e-mail, hvis du betaler online. Hvis du bestiller pr. e-mail, bekræfter vi altid din ordre pr. e-mail. Hvis du bestiller pr. telefon, modtager du normalt faktura/ordrebekræftelse sammen med forsendelsen, med mindre andet er aftalt.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer på hjemmesiden. Ønsker du at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@skimmelsvamptest.dk.

Betaling

Vi modtager online-betaling med Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay og PayPal. Alternativt kan du benytte bank-overførsel, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura. Hvis du køber i vores fysiske forretning eller ved personlig rådgivning, tager vi også gerne MobilePay, kreditkort og kontanter.

Der pålægges ikke gebyr ved betaling på SkimmelsvampTest.dk.

Beløbet hæves tidligst på dit kort, når varerne sendes fra SkimmelsvampTest.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Forsendelse sker som standard med PostNord og er gratis i Danmark (dog undtaget varer, der ikke kan sendes som almindelig pakke grundet størrelse og/eller vægt). Vi sender varen inden for 1-3 hverdage (dog normalt samme dag, hvis du bestiller inden kl. 9.00). Vi betaler al porto, inkl. evt. forsendelse til laboratoriet og returnering af lejeapparater.

Test sendes som Quick/pakkepost, bortset fra radon-målebokse til langtidsmåling. Radon-målebokse til langtidsmåling kan sendes som almindeligt brev, Quick-post eller pakkepost, afhængig af mængde og bestillingsdato. Alle elektroniske radonmålere/fugtmålere/formaldehydmålere sendes som pakkepost.

Svar fra skimmel-laboratoriet tager typisk fem hverdage, fra laboratoriet har modtaget testen. Svar fra radon-laboratoriet tager op til 10 hverdage fra modtagelsen i laboratoriet (dog typisk en uge).

Leveringstiden er 1-5 dage i Danmark. Vi leverer til alle lande i Europa, men kan tage betaling for levering uden for Danmark. Vi benytter PostNords almindelige takster for levering uden for Danmark.

Svartider

Når du sender en mail til os (info@skimmelsvamptest.dk), bliver den besvaret hurtigst muligt – og senest inden for 48 timer på hverdage.

Er vi optaget, når du ringer, kan du lægge en besked. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt, og senest inden for ét døgn på hverdage.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med SkimmelsvampTest.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn – Adresse – Telefonnummer – E-mail adresse

Denne registrering af personoplysninger er nødvendig for at levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos AJ-HealthTech. De opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Du bliver udtrykkeligt bedt om at give dit samtykke, når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside. Derved sikrer vi, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og nøglemedarbejdere hos AJ-HealthTech har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på SkimmelsvampTest.dk er Jann Larsen fra AJ-HealthTech.

Kundeoplysninger indsamlet i forbindelse med salg opbevares ikke-krypteret i systemet. Gennem betalingsdelen af hjemmesiden krypteres kundeoplysninger og oplysninger om f.eks. betalingskort og AJ-HealthTech ApS får aldrig disse følsomme oplysninger fra din betaling. Oplysninger ryger således automatisk direkte til vores betalingsudbyder E-pay.dk, som håndterer betalingsdelen.

Alle kundeoplysninger, der gemmes af hensyn til registrering af salg i forhold til garantier på f.eks. elektronisk eller til at kunne sende laboratorie-resultater gemmes krypteret. Ligeledes gemmes alle kopier af laboratorie-resultater udelukkende i krypteret form.

Oplysninger afgivet til SkimmelsvampTest.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer udelukkende personfølsomme oplysninger, der er nødvendige for at kunne levere varer/sende resultater til dig.

Når du køber en test med laboratorie-resultat, gemmer vi dine testresultater elektronisk i op til fem år. Dette gør vi udelukkende som en service, hvis du skulle miste resultaterne. Resultater videregives aldrig til tredjemand. Hvis vi selv kommer ud og måler elektronisk, gemmer vi aldrig resultater, med mindre det direkte er aftalt.

I følge Persondataloven har du som registreret hos AJ-HealthTech ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ligeledes ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til AJ-HealthTech via e-mail info@skimmelsvamptest.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Louise Pabijan på tlf. 61 42 40 40 eller info@skimmelsvamptest.dk. Hvis I ikke finder en tilfredsstillende løsning, kan du også spørge efter Bjarke Jacobsen (direktør) via samme mail-adresse og telefonnummer.

SkimmelsvampTest er e-mærket, og du kan derfor også vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Du er samtidig omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på e-mærket.dk eller ring på tlf. 44 85 85 90.

Finder vi ikke en god løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan bl.a. kontakte Forbrugerklagenævnet (www.kfst.dk) på tlf. 41 71 50 00 eller kfst@kfst.dk. Eller Forbrugerombudsmanden (www.forbrugerombudsmanden.dk) på tlf. 41 71 51 61 eller forbrugerombudsmanden@kfst.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Cookies

På SkimmelsvampTest.dk anvendes cookies i forbindelse med shop-delen og dets funktionalitet samt til at lave intern statistik. Dermed gør vi besøget så nemt som muligt for dig. Vi anvender Google Analytics til statistik og Epay til betalingsdelen. Vi benytter ikke andre eksterne firmaer.

Du kan sagtens slette eller blokere for cookies på din computer – hvordan afhænger af din browser. Du kan finde vejledninger på “>www.minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies, kan du kontakte os på info@skimmelsvamptest.dk eller tlf. 61 42 40 40.

Webstatistik

Vi benytter os af webstatistik på SkimmelsvampTest.dk. Det betyder, at et statistik-system opsamler information for at give et billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvor de forlader hjemmesiden osv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål at optimere SkimmelsvampTest.dk.

Børn og unge under 18

For at handle hos SkimmelsvampTest skal du være fyldt 18 år. Børn og unge under 18 år skal have samtykke fra deres forældre.