Vi kan undersøge din bolig/virksomhed for skimmelsvamp

Vores ekspert kan undersøge din bolig/virksomhed for skimmelsvampVores ekspert kan hjælpe dig med at finde eventuelle fugtskader og skimmelsvamp-på din arbejdsplads eller i dit hjem. En undersøgelse koster fra kun 2.450,-.

Har du mistanke om skimmelsvamp- eller fugtproblemer i din bolig eller på din arbejdsplads? Så kan vi hjælpe med at undersøge det til bunds. I forbindelse med undersøgelsen foretager vi også et skøn af omfanget, hvorfor/hvordan problemet er opstået og hvilke næste skridt, der bør tages.

Efter undersøgelsen får du en mundtlig forklaring på problemerne. 5-10 arbejdsdage efter besøget får du desuden en rapport med resultaterne fra undersøgelsen. Rapporten indeholder desuden ofte en kort vurdering af hvordan/hvorfor problemet er opstået og en beskrivelse af hvad du bør gøre, hvis der er fundet problemer med skimmelsvamp og/eller fugt. Rapporten får du tilsendt pr. e-mail.

Er der behov for det, kan vi i nogle tilfælde udarbejde rapporten hurtigere. Det vil dog være mod et tillæg i prisen. Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere.

Du kan bestille en undersøgelse, eller få yderligere oplysninger, ved at kontakte os os på tlf. 61 42 40 40 eller info@skimmelsvamptest.dk.

Om skimmelsvamp og fugtundersøgelsen

Vi starter altid med en visuel gennemgang. Herefter tjekker vi, ved hjælp af elektronisk fugtmåler, normalt altid for fugt. Dermed kan omfanget af eventuelle fugtproblemer anslås.

Er der synlige tegn på mulig skimmelsvamp, er en eller flere indikationstest for skimmelsvamp på overflader (PRO-Clean) inkluderet i prisen for undersøgelsen. Er der behov for det, og selvfølgelig kun efter aftale med dig, kan indikationstesten suppleres med den avancerede Mycometer-Surface test, der er en professionel test for skimmelsvamp på overflader.

Bliver der under gennemgangen og via vores test ikke fundet skimmelsvamp, men der fortsat er mistanke, anbefaler vi normalt at der testes for skjult skimmelsvamp. Her benytter vi normalt DNA-test, der giver et meget præcist billede af såvel mængde som arter/typer af skimmelsvamp.

Såvel Mycometer- som DNA-testene skal efterfølgende analyseres på et laboratorium. Normalt går der mindst 5 arbejdsdage inden resultaterne er klar og kan derfor forlænge tiden for at lave undersøgelsesrapporten. Disse typer test er IKKE inkluderet i standardundersøgelsen og koster fra 700,- pr. stk. ekstra.

Ønskes en artsbestemmelse af svampeangrebet, f.eks. ved mistanke om ægte hussvamp, koster det 965 kroner i tillæg. Artsbestemmelsen foregår også på laboratorium og tager ligeledes op til 5 hverdage.

NB! Som udgangspunkt foretager vi IKKE destruktive undersøgelser. Det vil sige, at vi ikke borer huller, fjerner paneler osv., med mindre det på forhånd er aftalt !

Priser og bestilling
Undersøgelse af et enkelt rum for fugt og skimmelsvamp koster 2.450,- plus kørsel (se skema). Undersøgelsen omfatter gennemgang af erfaren konsulent, fugtmålinger, evt. indikationstest for skimmelsvamp på overflader (PRO-Clean), gode råd og vejledning på stedet samt en rapport.

Ekstra rum koster 375,- pr. rum. Vi kan også tilbyde at undersøge hele boligen/virksomheden (op til 200 m2) for 3.750,-.

Udvidede test for skimmelsvamp (Mycometer og DNA) koster fra 700,- pr. stk.

NB! Alle vores priser er inkl. moms.

Priser for kørsel:

Bestilling
Skimmelsvamp- og fugtundersøgelse kan bestilles ved at kontakte os på tlf. 61 42 40 40 eller info@skimmelsvamptest.dk.

Skadens omfang

Konstaterer vi ved undersøgelsen skimmelsvamp eller fugt, har vi oftest også et godt bud på skadens omfang, hvorfor skaden er sket og forslag til mulige løsninger. Det er naturligvis inkluderet i prisen.

Viser det sig, at skaderne gemmer sig under gulvet, bag paneler eller lignende, kan det blive nødvendigt at blotlægge skimmelsvamp-angrebet, så det fulde omfang af skaderne kan fastslås. Det betyder typisk at der skal fjernes paneler, brydes gulvbrædder op eller lignende.

I disse tilfælde giver vi et nyt tilbud på at fastslå skadernes omfang samt evt. udbedring af skaderne. Hvis det ønskes, kan AG-SkimmelsvampTest også hjælpe med udbedringen.

Hvis du ønsker tilbud på udbedring af eventuelle skader som følge af skimmelsvamp og/eller fugt, kan vi også hjælpe med det. Opgaven varetages af professionelle fagfolk fra AGX Byg, Indeklima & EnergiXperten eller Skanmark og er selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Du kan f.eks. kontakte AGX Byg på tlf. 50 10 10 75 eller byg@agx.dk for yderligere oplysninger.

Andre undersøgelser

Undersøgelser for skimmelsvamp og fugt kan kombineres med andre typer indeklima-undersøgelser. Kontakt os på tlf. 61 42 40 40 eller info@skimmelsvamptest.dk for at høre nærmere om mulighederne.