Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

SKIMMELSVAMP- OG FUGTUNDERSØGELSE

Fugt- og skimmelundersøgelseEn skimmelsvamp- og fugtundersøgelse hjælper dig med at finde eventuelle skimmelsvampe og fugtskader i bygningen. Vi laver også et skøn af omfanget og hvorfor evt. fugt/skimmelproblemer er opstået - og hvilke næste skridt, du bør tage.

Mår undersøgelsen er udført, udfærdiger vi en rapport. Priser fra 2.450,-. Undersøgelsen kan bestilles ved at kontakte os på 61 42 40 40, eller du kan sende en e-mail til info@skimmelsvamptest.dk.

Om skimmelsvamp- og fugtundersøgelse:
Undersøgelsen starter med en visuel gennemgang af lokalerne. Efterfølgende tjekker vi altid for fugt med elektroniske måleinstrumenter (måler i 3,5 cm dybde), hvor omfanget kan estimeres. Hvis vi finder fugt eller synlige tegn på mulig skimmelsvamp, foretages der direkte en eller flere PRO-Clean test (inkluderet i prisen), alternativt en avanceret Mycometer-test, hvis det er nødvendigt.

Hvis vi under vores gennemgang og test ikke kan konstatere et skimmelsvamp-angreb, kan vi evt. anbefale at dobbelttjekke vores konklusion via en DNA-test, for at undersøge mængden og arterne/typerne af skimmelsporer i indeklimaet. Mycometer- og DNA, som fra 700,- pr. stk. ekstra, analyseres efterfølgende på laboratorium, hvilket tager op til 5 arbejdsdage.

Ønskes en artsbestemmelse af et evt. svampeangreb, f.eks. hvis der er mistanke om ægte hussvamp eller lignende, koster det fra 945,- ekstra. Artsbestmmelsen foregår ligeledes på laboratorium og tager derfor også op til 5 hverdage.

Efter undersøgelsen, og når vi har evt. laboratorieresultater, laver vi en samlet rapport med resultaterne fra undersøgelserne og en kort vurdering af evt. skader. Der vil ligeledes være en beskrivelse af, hvad der bør gøres, hvis der er konstateret problemer med fugt eller skimmelsvamp.

Rapporten sendes pr. e-mail 1-2 uger efter undersøgelsen. Er der foretaget test, der skal analyseres på laboratorium, kan rapporten tage op til en ekstra uge at få klar.

Har du behov for at få rapporten ekstra hurtigt, kan vi ofte imødekomme det. Det vil dog normalt være mod et tillæg i prisen. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Skadens omfang:
Når vi har fundet skimmelsvamp eller fugtskader, har vi normalt også et godt bud på omfanget og hvorfor inkluderet i prisen. Hvis skaderne imidlertid ligger skjult under gulvet, bag paneler osv., kan det i sjældne tilfælde være nødvendigt at blotlægge skimmelsvamp-angrebet mv. - typisk ved at afmontere paneler, bryde gulvbrædder op osv. - for at finde det fulde omfang af skaderne.

I disse tilfælde, giver vi et nyt tilbud på at klarlægge skadernes omfang – og evt. udarbejdelsen af skaderne. AG-SkimmelsvampTest ApS står ikke for udbedring af skaderne, men vi henviser gerne, hvis det ønskes.

Andre undersøgelser:
Undersøgelserne kan også kombineres med radon-måling og formaldehyd-test (radon er en kræftfremkaldende gasart, der siver op fra vores undergrund og kan sive ind i boligerne, mens formaldehyd kan komme fra møbler, spånplader osv. og kan give allergiske reaktioner). Kontakt os for yderligere information.

Priser og bestilling:
En skimmelsvamp- og fugtundersøgelse, hvor der er mistanke om problemer i ét enkelt rum, koster 2.450,- plus kørsel. Prisen inkluderer eleltroniske fugtmålinger, indikationstest (PRO-Clean) for skimmelsvamp på overflader, gode råd og vejledning på stedet samt en skriftlig rapport. Undersøgelse af ekstra rum i forbindelse med besøget koster 375,- pr. rum.

Vi kan også undersøge en hel bolig/virksomhed på op til 200 m2. Her er prisen 3.750,- og inkluderer ligeledes eleltroniske fugtmålinger, indikationstest (PRO-Clean) for skimmelsvamp på overflader, gode råd og vejledning på stedet samt en skriftlig rapport.

Kørselstakster:

Postnummer   Pris
1000-2990        Gratis
3000-3670        DKK: 480,- (Gratis hver torsdag)
4000-4070        Gratis
4100-4700        DKK: 480,- (Gratis hver onsdag)
4720-4990        DKK: 680,- (Gratis hver onsdag)
5000-9990        DKK: 780,-

NB! Kontakt os for pris ved ikke-brofaste øer!

En skimmelsvamp- og fugtundersøgelse kan bestilles ved at kontakte os på tlf. 61 42 40 40 eller info@skimmelsvamptest.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring undersøgelsen.

Vi har produkterne