Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

SKIMMELSVAMP- OG FUGTUNDERSØGELSE

Fugt- og skimmelundersøgelseEn skimmelsvamp- og fugtundersøgelse hjælper dig med at finde eventuelle skimmelsvampe og fugtskader i bygningen. Vi laver også et skøn af omfanget og hvorfor evt. fugt/skimmelproblemer er opstået - og hvilke næste skridt, du bør tage.

Når undersøgelsen er udført, udfærdiger vi en simpel rapport*. Priser fra 2.450,-. Undersøgelsen kan bestilles ved at kontakte os på 61 42 40 40, eller du kan sende en e-mail til info@skimmelsvamptest.dk.

 

Om skimmelsvamp- og fugtundersøgelse:

Ved undersøgelsen udføres først en visuel gennemgang af lokalerne. Efterfølgende tjekker vi altid fugt med elektroniske måleinstrumenter (måler i 3,5 cm dybde), hvor omfanget kan estimeres. Hvis vi finder fugt eller direkte synlige fugtskader, fortages der direkte på stedet en PRO-Clean test (inkluderet i prisen), alternativt en avanceret Mycometer-test**, hvis det er nødvendigt.

Hvis vi via vores test og gennemgang ikke kan konstatere et skimmelsvamp-angreb, kan vi evt. anbefale at dobbelttjekke vores konklusion via en Mycometer-lufttest, for at undersøge mængden af svampesporer i lokalet. Der tages ekstra betaling for disse tests**. Mycometer-testen analyseres efterfølgende på et laboratorium, hvor resultatet er klar efter ca. 5 arbejdsdage.

Som udgangspunkt laver vi ikke en destruktiv undersøgelse. Dvs. vi borer ikke huller, fjerner paneler mv.

 

Skadens omfang:

Når vi har fundet skimmelsvamp eller fugtskader, har vi normalt også et godt bud på omfanget og hvorfor inkluderet i prisen. Hvis skaderne imidlertid ligger skjult under gulvet, bag paneler osv., kan det i sjældne tilfælde være nødvendigt at blotlægge skimmelsvamp-angrebet mv. - typisk ved at afmontere paneler, bryde gulvbrædder op osv. - for at finde det fulde omfang af skaderne.

I disse tilfælde, giver vi et nyt tilbud på at klarlægge skadernes omfang – og evt. udarbejdelsen af skaderne. AG-SkimmelsvampTest ApS står ikke for udbedring af skaderne, men vi henviser gerne, hvis det ønskes.

 

Andre undersøgelser:

Undersøgelserne kan også kombineres med radon-måling og formaldehyd-test (radon er en kræftfremkaldende gasart, der siver op fra vores undergrund og kan sive ind i boligerne, mens formaldehyd kan komme fra møbler, spånplader osv. og kan give allergiske reaktioner). Gennemgangen tager fra ca. ½ og op til 1½  time, alt efter antal rum, der skal undersøges. Ring til os for yderligere information.

 

Priser:

En skimmelsvamp- og fugtundersøgelse, hvor der er mistanke til ét enkelt rum, koster 2.450,- inkl. moms (inkluderer fugttest, PRO-Clean skimmeltest, gode råd og vejledning på stedet samt simpel rapport).

Ved efterfølgende rum koster det 375,- inkl. moms (inkluderer fugttest, PRO-Clean skimmeltest, rådgivning og simpel rapport).

Ved en hel bolig/virksomhed, op til 200 m², koster det 3.750,- inkl. moms. (inkluderer fugttest, PRO-Clean skimmeltest, rådgivning og simpel rapport).

Kørselstakster:

Postnumre:      Pris

1000-2750        DKK: 200,-
2760-2990        DKK: 300,-
3000-3670        DKK: 480,-
4000-4070        DKK: 350,-
4100-4700        DKK: 480,-
4720-4990        DKK: 680,-
5000-9990        DKK: 780,-

For kunder i postnummer 2600, hvor vi selv har til huse, koster kørsel ikke ekstra.

Rapporter:

*Simpel rapport: Vi giver altid mundtligt en dybdegående forklaring på problemerne hos dig. Du modtager også en simpel rapport med resultaterne fra undersøgelserne, samt en kort vurdering af skaderne. Samtidig vil der være en hurtig beskrivelse af de næste skridt, der bør tages, hvis vi har konstateret fugt- eller skimmelsvamp-problemer. 

Den simple rapport kan udvides med billeder, og en længere beskrivelse af problemerne og løsningerne. Dette er f.eks. meget velegnet til forsikrings-/retssager. En udvidet rapport koster 500,- ekstra. inkl. moms.

 

Vi kan også tilbyde:

Hvis du ønsker et tilbud på de eventuelle skader, der bør udbedres, kan vi indhente tilbud fra eksterne fagmænd (gratis). Vi har godt overblik over markedet, så vi kan anbefale fagmænd, der er kvalitetsbevidste og til en fair pris.

 

**Udvidet skimmelsvamp-test:

I basisprisen tager vi altid en eller flere PRO-Clean skimmeltest. Hvis der er behov, og efter aftale med dig, tager vi også prøver med en af de mere avancerede Mycometer-test.

Testen, der koster 785,- inkl. moms, analyseres på et laboratorie, hvilket kan tage op til 5 hverdage. Ønskes en artsbestemmelse af svampe-angrebet, f.eks. hvis der er mistanke om ægte hussvamp, koster det fra 945,- inkl. moms ekstra og tager også op til 5 hverdage.

Ud over de ovennævnte priser, vil der i de fleste tilfælde også være et tillæg for kørsel - se skemaet.

 

Bestilling og betaling:

Undersøgelsen kan bestilles ved at kontakte os på 61 42 40 40, eller du kan sende en e-mail til info@skimmelsvamptest.dk. Du får tilsendt en faktura når opgaven er udført. Efterfølgende har du 8 dage til at indbetale via dankort på nettet (du får tilsendt et betalingslink), eller du kan overføre penge til vores bankkonto.

Du kan evt. se mere under vilkår mht. til fortrydelsesret osv.

Vi har produkterne