Skimmelsvamptest til overflader

Er der plamager eller pletter, du mistænker for at være skimmelsvamp, på f.eks. en væg? Eller er væggen fugtig? Så kan du selv foretage en test for skimmelsvamp på overflader.

Vi tilbyder adskillige test, der gør det muligt at teste en overflade for vækst af skimmelsvamp. Et rigtig godt og billigt udgangspunkt er indikationstesten PRO-Clean, som lader dig nemt og hurtigt tjekke et mistænkeligt område.

Se skimmelsvamp tests

Test selv for vækst af skimmelsvamp på overflader

Viser testen, at der er et højt niveau af skimmelsvamp, bør du rense området med et desinficerende og svampedræbende rensemiddel og herefter genteste området med en PRO-Clean.

Viser den nye test, at der fortsat er et højt niveau af skimmelsvamp eller vender problemet hurtigt tilbage, bør du overveje en mere avanceret, men dyrere, test med laboratorieanalyse. Det vil give dig et præcist billede af mængden af skimmelsvamp samt eventuelt også arter/typer.

Du bør altid supplere en overfladetest med en test for skjult skimmelsvamp, hvis der har været en skjult vandskade, eller hvis du selv eller en anden i boligen/virksomheden døjer med helbredsproblemer, der eventuelt kan skyldes skimmelsvamp.

Skriv til os

Ring til os