Test for skjult skimmelsvamp

Har du mistanke om, at vækst af skimmelsvamp kan gemme sig bag paneler, vægge eller lignende? Så skal du tjekke indeluften eller støvet i boligen/virksomheden for mængden af skimmelsporer. Det vil kunne give dig svar på, om mistanken er begrundet eller ej.

Den billigste af vores test (Skimmelsvamp lufttest) giver en god indikation af, om der er et problem eller ej. Desuden er testen meget nem at bruge.

Se skimmelsvamp tests

En test for skjult skimmelsvamp kan af- eller bekræfte mistanke

Vores test for skjult skimmelsvamp findes også i en udgave med medfølgende rapport, hvor vores laboratorium analyserer testen for dig. Så får du efterfølgende en rapport, hvor du får at vide, hvor meget og hvilke arter/typer af skimmelsvamp, der eventuelt bliver fundet på testpladen.

Når du vælger en af vores dyrere test (Rodac og DNA), tester du støv, der har ligget i mindst et par uger. Disse test er meget præcise, og du får svar på både mængde og arter/typer af skimmelsvampe i boligen/virksomheden.

Vi anbefaler normalt altid en af disse dyrere, laboratorietest, hvis du eller en anden døjer med helbredsproblemer, der kan skyldes skimmelsvamp.

Den udførlige rapport, du altid får ved disse test, kan nemlig ofte vise, om der er arter/typer af skimmelsvamp, som normalt kun findes indendørs. Samt om der er arter/typer, som kan være allergifremkaldende eller deciderede giftige.

Du får altså noget konkret at gå videre med. F.eks. til forsikringsselskab eller boligselskab.

Skriv til os

Ring til os