Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Settle Plate skimmelsvamp lufttest

Skimmelsvamp-lufttest Skimmelsvamp Skimmelsvamp-lufttest

Tilgænglighed: På lager

275 DKK
  • Køb 2 for 240 DKK pr. stk. og spar 13%
  • Køb 3 for 220 DKK pr. stk. og spar 20%
  • Køb 4 for 200 DKK pr. stk. og spar 28%
  • Køb 5 for 195 DKK pr. stk. og spar 30%
ELLER

Hurtigt overblik

Tjek om der er skimmelsvampsporer i luften, som indikerer om du har skjult eller et tilgængeligt skimmelsvamp angreb.


1 stk. skimmel lufttest: Dkk 275,-  2 stk. 480,-  3 stk. 660,-  4 stk. 800,-  5 stk. 975,-


Ved flere test koster det: Dkk 195,- pr. stk.  Alle test er inkl. moms og fragt.

Detaljer

Med skimmel-lufttesten kan du undersøge luftens indhold for spiringsdygtige skimmelsvampe. Du får en petriskål, hvor du kan tage låget af i en time, mens sporerne i luften over skålen får lov til at dale ned på dyrkningsmediet. Efterfølgende lukker du låget, gemmer petriskålen i 4 dage, mens eventuelle skimmelkolonier vokser frem i skålen. Du kan nu selv tælle, hvor mange svampekolonier der er. Hvis der er 0-3, er luften god. Hvis der er mellem 4 og 6, er resultatet ofte acceptablet. Er der 7 eller flere kolonier, er der for meget skimmelsvamp i luften.

Fra midten af sommeren og frem til kulden for alvor sætter ind, er der ekstra mange sporer fra skimmelsvamp i luften udendørs. Derfor er der også større sandsynlighed for, at mængden af sporer indendørs forøges, hvilket kan påvirke testresultatet.

Derfor kan du med fordel samtidig foretage en ekstra lufttest udendørs. Så kan du sammenligne med dine indendørs-testresultater og se, om der er en stor andel af skimmelsvamp-arter, der normalt kun optræder udendørs.

Hvis du er i tvivl omkring resultatet, kan du sende et billede ind til os for at få vores bedømmelse af mængden. Det er gratis. Hvis du imidlertid gerne vil vide hvilke skimmelsvamp-arter, der tale om, skal du i stedet vælge f.eks. Settle Plate lufttest med rapport testen. Her sender du petriskålen videre til et laboratorium, der sørger for at lave en analyse af kolonierne og derefter udfærdiger en rapport til dig.

Skimmel-lufttesten bør benyttes inden for 5 dage efter modtagelsen.

NB! Dette er en vare med særlig begrænset holdbarhed. Din mulighed for fortrydelse af købet bortfalder derfor når varen er afsendt til dig!