Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Protox Insekt spray - fri fragt

Protox Insekt spray ProtoxInsekt Protox Insekt spray

Tilgænglighed: På lager

235 DKK
  • Køb 2 for 200 DKK pr. stk. og spar 15%
ELLER

Hurtigt overblik

Protox Insekt giver dig mulighed for at bekæmpe og forebygge angreb af insekter i bygningers træværk, f.eks. tagspær, taglægter, etagebjælker, hanebånd og gulvbrædder. Produktet, der også kan benyttes til behandling af borebille-angreb i gamle møbler, sprayes direkte på den angrebne overflade.

Produktet kan også købes i dunke på 2,5, 5 og 20 liter. Kontakt os for et tilbud.

1 stk. ProtoxInsekt (spray) 0,5 L: Dkk 235,- inkl. moms og fragt.
2 stk. Protox Insekt (spray) 0,5L: Dkk 400,- inkl. moms og fragt.

Detaljer

Protox Insekt er et yderst effektivt middel til bekæmpelse af og forebyggelse mod insekter, som nedbryder træ. Herunder også behandling for træborende biller, f.eks. almindelige borebiller (Anobium punctatum) og husbukke (Hylutrupes bajulus), i ældre møbler og træværk.

Protox Insekt er vandbaseret og farveløst. Bekæmpelsesmidlet er godkendt af Miljøstyrelsen og testet efter godkendte EN-standarder (EN-46-47, EN-49-1/2 og EN-73). Testene omfatter bl.a. afprøvninger af midlets evne til at tilintetgøre levende insektlarver i træet, indtrængning i træets overflade og modstand mod ældning.

Protox Insekt, der er omfattet af Miljøministeriets bekendtgørelse omkring bekæmpelsesmidler, er godkendt til anvendelse i fredede bygninger, f.eks. kirker og slotte.

Du kan også købe Protox Insekt i dunke på 2,5, 5 og 20 liter. Kontakt os for et tilbud.