Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Protox Hysan (Spray) fri fragt

Protox Hysan Protox Hysan

Tilgænglighed: På lager

240 DKK
  • Køb 2 for 200 DKK pr. stk. og spar 17%
ELLER

Hurtigt overblik

Hysan® er til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp. Desuden kan produktet også benyttes til lugtfjernelse samt andre formål såsom desinfektion af baktievækst og virus.


Hysan® er nemt at benytte og kan sprayes direkte på den angrebne overflade.


Dette produkt som er vist på billedet, indeholder 0,5 L og er på spray. Man kan også købe større mængder i en dunk, se det følgende produkt.


         1 stk. Hysan 0,5 L: 240,- inkl. moms og forsendelse.


         2 stk. Hysan 0,5 L: 400,- inkl. moms og forsendelse.

Detaljer

Skimmelsvamp

Er der opstået misfarvning og/eller vækst af skimmelsvampe, anbefaler vi at benytte Hysan til at afvaskes den angrebne overflade. Eventuelt kan dette kombineres med mekanisk afrensning. Der er en tydelig dansk vejledning på produktet.

 

Indeklima

På den behandlede overflade efterlader Protox Hysan ikke nogle sundhedsskadelige kemiske rester. Derfor er der heller ingen begrænsninger på det behandlede areals størrelse.

Er der risiko for at det afrensede område igen vil få fugt, kan der forebygges mod fornyet skimmelvækst med ProtoxSkimmel.

 

Lugtfjernelse

Man kan også fjerne dårlig lugt fra overflader med Hysan. Lugt kan fjernes ved at gennemvæde/afvaske de berørte overflader. Med fordel kan Hysan kombineres med AbScent-posen, som hænges op for fjernelse af restlugt, der har sat sig ind på de øvrige vægge og genstande i lokalet.

 

Bakterie - og virusdesinfektion

Hysan® er også et effektivt desinfektionsmiddel mod alle former for bakterier og virus. Fx. efter skybrudsskader med opstigende E. Coli inficeret kloakvand, desinfektion efter døde dyr eller desinfektion efter fugleklatter.

 

Tågesprøjtning

Hvis Hysan bliver benyttet via tågesprøjtning vil det have en stor desinficerende effekt på luftbårne skimmelsvampesporer, bakterier og virus.