Om AG-SkimmelsvampTest

AG-SkimmelsvampTest er en del af AJ-HealthTech ApS, der er udsprunget af ingeniørvirksomheden Ammongas A/SAG-SkimmelsvampTest er en del af AJ-HealthTech ApS, som omfatter RadonHuset og AG-RadonMåling. AJ-HealthTech er udsprunget af ingeniørvirksomheden Ammongas A/S, som vi også deler lokaler med i Glostrup. Derfor starter navnet med AG. Ammongas startede i 2002. AJ-HealthTech blev etableret i 2012 og tæller i dag syv medarbejdere.

AG-SkimmelsvampTest giver dig billigere og bedre muligheder for at teste skimmelsvamp med de nyeste tests, så helbredsproblemer kan undgås. Skimmelproblemer er typisk hovedpine, træthed, irriterede øjne og næse, svimmelhed mv.

Vi gør os umage for at yde rigtig god service. Du kan hurtigt komme i kontakt med os, og vi sender bestilte produkter til dig senest 1-2 hverdage efter bestillingen.

Har du spørgsmål til vores produkter? Vi sidder klar ved telefonen for at besvare dine spørgsmål!

Telefonen er åben alle hverdage 08.30 – 16:30. Skulle vi være optaget, er du velkommen til at lægge en besked. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt og senest næste hverdag.

Personlig henvendelse kun efter aftale, da vi ofte har meget travlt på kontoret.

Sådan handler du på SkimmmelsvampTest.dk

Hos AG-SkimmelsvampTest kan du betale online med dit Dankort, Visa, Mastercard, PayPal og MobilePay. Vi har også mulighed for at sende dig en faktura sammen med din bestilling. Vi tager ikke betalingsgebyr.

For at købe online på SkimmelsvampTest.dk skal du igennem fem trin:

Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i “indkøbskurven”.
Vælg forsendelsesmåde
Indtast dine personlige oplysninger
Vælg betalingsmåde
Godkend vores forretningsbetingelser og klik på “Afgiv ordre”

AJ-HealthTech ApS / AG-SkimmelsvampTest
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Tlf. 61 42 40 40

www.SkimmelsvampTest.dk
www.RadonHuset.dk
[email protected]