Om SkimmelsvampTest

Vi hjælper med at undgå helbredsproblemer

SkimmelsvampTest.dk giver dig en billig mulighed for at teste skimmelsvamp med de nyeste test, så helbredsproblemer kan undgås. Helbredsrelaterede skimmelproblemer er typisk hovedpine, træthed, irriterede øjne, næse og slimhinder, svimmelhed mv.

SkimmelsvampTest.dk er en del af AGX Nordic ApS, som også omfatter RadonHuset.dk.

Vi gør os umage for at yde rigtig god service. Du kan hurtigt komme i kontakt med os, og vi sender bestilte produkter til dig inden for et par dage efter bestillingen.

Har du spørgsmål til vores produkter? Vi sidder klar ved telefonen for at besvare dine spørgsmål!

På disse sider kan du se vores cookie- og privatlivspolitik.

Om AGX Nordic

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af skimmelsvamp og radon, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehyd-målinger og -rådgivning, bekæmpelse af skadedyr, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Skriv til os

Ring til os