Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Nemt hygrometer (tilbud)

HTC-1 hygrometer HTC-1 hygrometer

Tilgænglighed: På lager

150 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Få nemt og hurtigt styr på, hvor høj den relative luftfugtighed er i din bolig med dette hygrometer, der også viser temperaturen. Begge dele vises klart og tydeligt på den store skærm. Apparatet, der enten kan stå på et bord eller hænge på væggen, viser ydermere tid og dato, ligesom det kan anvendes som vækkeur. Den relative luftfugtighed kan vises i området 20-99 procent med en nøjagtighed på 5 procent.

Detaljer

Det er vigtigt at have styr på den relative luftfugtighed indendørs, da skimmelsvamp kan komme i vækst på organisk materiale, allerede når luftfugtigheden kommer over 70%. Du kan lynhurtigt tjekke luftfugtigheden med dette enkle hygrometer, der også viser temperaturen.

Temperatur og relativ luftfugtighed vises, sammen med tid og dato, tydeligt på den store skærm. Apparatet er nemt at betjene, der er kun tre knapper at holde styr på, og er designet, så det kan stå på et bord eller hænge på væggen.

Nøjagtigheden på apparatet, der også kan fungere som vækkeur, er på 5%. Den relative luftfugtighed vises i området fra 20 til 99 procent.

Alle priser er inkl. moms.