Skimmelsvampbehandling med koldtåge

Er der behov for hurtigt at komme af med skimmelsvamp? Eller ønsker du at slippe af med f.eks. pollen eller støvmider? Så kan en koldtåge-behandling være løsningen.
Skal du have stoppet et angreb af skimmelsvamp i dit hjem eller på arbejdspladsen her og nu? Så kan denne type desinficering med koldtåge være en rigtig god løsning.

Under behandlingen spredes et afrensningsmiddel som en dis eller tåge af meget små dråber. De små dråber kommer ind alle vegne og lægger sig om en næsten usynlig, men effektiv, hinde på alle overflader.

Fjerner giftige mykotoksiner

Du skal dog være opmærksom på, at denne skimmelsvampbehandling, der blot tager omkring 5-10 minutter pr. rum, ikke er en varig løsning på alle problemer med skimmelsvamp. Koldtåge-behandlingen fjerner nemlig ikke kilden til skimmelsvamp.

Men behandlingen fjerner giftige mykotoksiner fra luften, og kan ligeledes effektivt stoppe spredning af bakterier, vira (herunder også Covid-19) og sporer (bl.a. sporer fra skimmelsvampe). Det gør behandlingen særdeles velegnet i situationer, hvor der opstår ventetider i forbindelse med udbedring af årsagen. F.eks. ved forsikringssager, der skal afgøres før man kan foretage en afrensning.

Rensemidlet fjerner desuden op til 90% af alle allergener, bl.a. pollenpartikler og husstøvmider. Dermed er denne skimmelsvampbehandling også velegnet i hjem med allergikere.

Produktet, der er uskadeligt for mennesker, dyr og miljø, fungerer ved at ødelægge arvematerialet (DNA/RNA) i 99,9% af alle bakterier, vira og sporer. Dermed kan organismerne hverken overleve eller sprede sig yderligere.

Skriv til os

Ring til os