Skimmelsvamp behandling med koldtåge

En koldtåge-behandling (desinficering) kan hurtigt fjerne skimmelsvampEr der behov for en hurtigt skimmelsvamp behandling

Eller ønsker du at slippe af med f.eks. pollen eller støvmider? Så kan en koldtåge-behandling være løsningen.

Skal du have stoppet et angreb af skimmelsvamp i dit hjem eller på arbejdspladsen her og nu? Så kan denne skimmelsvamp behandling kaldet koldtåge-behandling være en rigtig god løsning.

Under behandlingen spredes desinfektionsmidlet BioCid UTD som en dis eller tåge af meget små dråber. De små dråber kommer ind alle vegne og lægger sig om en næsten usynlig, men effektiv, hinde på alle overflader.

Denne skimmelsvamp behandling fjerner dog ikke årsagen til skimmel

Du skal dog være opmærksom på, at denne skimmelsvamp behandling, der blot tager omkring 5-10 minutter pr. rum, ikke er en varig løsning på alle skimmelsvamp-problemer. Koldtåge-behandlingen fjerner nemlig ikke kilden til skimmelsvamp.

Men behandlingen fjerner toksiner fra luften, og kan ligeledes effektivt stoppe spredning af bakterier, vira og sporer (bl.a. sporer fra skimmelsvampe). Det gør behandlingen særdeles velegnet i situationer, hvor der opstår ventetider i forbindelse med udbedring af årsagen, f.eks. ved forsikringssager, der skal afgøres før man kan foretage en afrensning.

BioCid-produktet fjerner desuden op til 90% af alle allergener, bl.a. pollenpartikler og husstøvmider. Dermed er denne skimmelsvamp behandling også velegnet i hjem med allergikere.

Produktet, der er uskadeligt for mennesker, dyr og miljø, fungerer ved at ødelægge arvematerialet (DNA/RNA) i 99,9% af alle bakterier, vira og sporer. Dermed kan organismerne hverken overleve eller sprede sig yderligere.

Er du interesseret i at få foretaget en skimmelsvamp behandling med koldtåge i din bolig, så kontakt os på tlf. 31 11 90 00 eller [email protected].