Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Køb test for skjult skimmel

Har du mistanke om, at vækst af skimmelsvamp kan gemme sig bag paneler, vægge eller lignende, skal du tjekke indeluften eller støvet i boligen/virksomheden for mængden af skimmelsporer. Det kan give dig svar på, om mistanken er begrundet.

Den billigste af vores test (Settle Plate lufttest) giver en god indikation af, om der er et problem eller ej – og er samtidig nem at bruge. Testen findes også i lidt dyrere udgave, Settle Plate lufttest med rapport, hvor et laboratorium analyserer testen for dig. Så får du efterfølgende en rapport, hvor du ikke kun får at vide, hvor meget, men også hvilke arter/typer af skimmelsvamp, der eventuelt bliver fundet på testpladen.

Når du vælger en af vores dyrere test (Rodac og DNA), tester du støv, der har ligget i mindst et par uger. Disse er meget præcise, og du får svar på både mængde og arter/typer af skimmelsvampe i boligen/virksomheden.

Vi anbefaler normalt altid en af disse dyrere, laboratorietest, hvis du eller en anden døjer med helbredsproblemer, der kan skyldes skimmelsvamp. Den udførlige rapport, du altid får ved disse test, kan nemlig ofte vise, om der er arter/typer af skimmelsvamp, som normalt kun er at finde indendørs. Så har du noget konkret at gå videre med til eksempelvis forsikringsselskab eller boligselskab.

Liste  Tabel 

pr. side
Sorter faldende

4 vare(r)