Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Køb test for skjult skimmel

Har du mistanke om, at vækst af skimmelsvamp kan gemme sig bag paneler, vægge eller lignende, skal du tjekke indeluften eller støvet i boligen/virksomheden for mængden af skimmelsporer. Det kan give dig svar på, om mistanken er begrundet.

Den billigste af vores test (Settle Plate lufttest) giver en god indikation af, om der er et problem eller ej – og er samtidig nem at bruge. Testen findes også i lidt dyrere udgave, Settle Plate lufttest med rapport, hvor et laboratorium analyserer testen for dig. Så får du efterfølgende en rapport, hvor du ikke kun får at vide, hvor meget, men også hvilke arter/typer af skimmelsvamp, der eventuelt bliver fundet på testpladen.

Når du vælger en af vores dyrere test (Rodac og DNA), tester du støv, der har ligget i mindst et par uger. Disse er meget præcise, og du får svar på både mængde og arter/typer af skimmelsvampe i boligen/virksomheden.

Vi anbefaler normalt altid en af disse dyrere, laboratorietest, hvis du eller en anden døjer med helbredsproblemer, der kan skyldes skimmelsvamp. Den udførlige rapport, du altid får ved disse test, kan nemlig ofte vise, om der er arter/typer af skimmelsvamp, som normalt kun er at finde indendørs. Så har du noget konkret at gå videre med til eksempelvis forsikringsselskab eller boligselskab.

Liste  Tabel 

pr. side
Sorter faldende
 1. Skimmelsvamp-lufttest

  Settle Plate skimmelsvamp lufttest

  275 DKK

  Tjek om der er skimmelsvampsporer i luften, som indikerer om du har skjult eller et tilgængeligt skimmelsvamp angreb.

  1 stk. skimmel lufttest: Dkk 275,-  2 stk. 480,-  3 stk. 660,-  4 stk. 800,-  5 stk. 975,-

  Ved flere test koster det: Dkk 195,- pr. stk.  Alle test er inkl. moms og fragt.

  Se mere
 2. Skimmelsvamp lufttest med rapport

  Settle Plate skimmel-lufttest med rapport

  475 DKK

  Denne skimmelsvamp-lufttest virker på samme måde som Settle Plate skimmelsvamp luftest, men her kan du indsende testen til os, og du får efterfølgende lave en kort rapport med de vigtigste skimmelsvamp-typer der er repræsenteret. Desuden skriver vi om hvor farlige skimmelsvampene er, hvor meget der er og om den er typisk ved indendørs fugtige miljøer.

  Se mere
 3. Dyrkningsprøve (Rodacplade) til test af støv/luft

  Skimmelsvamp lufttest via støv (Rodac-plade)

  945 DKK

  Via en støvprøve kan vi bestemme, om du har et skjult skimmelsvamp-angreb. Ud fra hvilke skimmelsvamp-typer der er (mikroskopi), kan vi beskrive hvor farlig luften er, om skimmelsvampen typisk forekommer via et indendørs fugtangreb samt en indikation af hvor mange skimmelsvamp-sporer, der er i luften. Testen er meget præcis, da støvet der bliver analyseret, skal have ligget gennem en længere periode inden testen tages.

  Se mere
 4. DNA-analyse for skimmelsvamp via støvtest

  Test for skjult skimmelsvamp med DNA-analyse

  2.400 DKK

  SE PRÆCIST HVOR MEGET OG HVILKE SKIMMELSVAMP-TYPER DER ER

  Denne test fungerer på samme måde som Skimmelsvamp lufttest via støv. Men her bliver testen ikke analyseret via dyrkning og lysmikroskop. I stedet bliver testen analyseret på DNA-niveau for spor af skimmelsvamp. Denne test er den mest præcise test på markedet.

  Se mere

4 vare(r)