Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Køb skimmeltest til overflader

Vi har adskillige test, der gør det muligt at teste en overflade for vækst af skimmelsvamp. Et rigtig godt og billigt udgangspunkt er indikationstesten PRO-Clean, som lader dig nemt og hurtigt tjekke et mistænkeligt område.

Viser testen, at der er et højt niveau af skimmelsvamp, bør du rense området med et desinficerende og svampedræbende rensemiddel og herefter genteste området med en PRO-Clean.

Viser den nye test, at der fortsat er et højt niveau af skimmelsvamp eller vender problemet hurtigt tilbage, bør du overveje en mere avanceret, men dyrere, test, så du får et præcist billede af mængden af skimmelsvamp. Vælger du en test med laboratorieanalyse, får du også at vide, hvilke arter/typer skimmelsvampe, der er tale om.

Du bør altid supplere en overfladetest med en test for skjult skimmelsvamp, hvis der har været en skjult vandskade, eller hvis du selv eller en anden i boligen/virksomheden døjer med helbredsproblemer, der kan skyldes skimmelsvamp.

Liste  Tabel 

pr. side
Sorter faldende
 1. PRO-Clean indikatortest til overflader

  Pro-Clean skimmelsvamptest inkl. fragt (fra 50 DKK)

  88 DKK

  PRO-Clean banner 

  PRO-Clean skimmelsvamptest er en professionel enzymtest, som måler på protein i skimmelsvamp. Testen er udviklet af den amerikanske rumfartsorganisation NASA, og testen kan inden for fem minutter om området er frit for skimmelsvamp eller give dig en god indikation af, hvor meget skimmelsvamp der er. PRO-Clean koster 100,- pr. stk, men vi giver rabat, hvis du køber flere på samme tid. 2 stk. 190,-, 3 stk. 270,-, 4 stk. 340,-, 5 stk. 400,-,10 stk. 720,-, 25 stk. 1.625,-, 50 stk. 3.000,- og 100 stk. 5.000,-. Alle priser er inkl. moms og forsendelse. Ved flere test, eller hvis du har brug for at købe ofte, kan du få et godt tilbud. Ring og hør nærmere.

  Se mere
 2. Mycometer-Surface test

  Mycometer Surface Test

  785 DKK

  Den mest præcise test omkring mængden af skimmelsvamp.

  Hos Mycometer har danske forskere lavet en test, der giver en endnu større målesikkerhed for, hvor meget skimmelsvamp der er i det testede område. Derfor er denne test også mest benyttet af de danske skimmeleksperter.

  Se mere
 3. Materialeprøve/ tapetaftryk

  Materialeprøve

  945 DKK

  Be- eller afkræftelse af skimmel-vækst på/i materiale med arts/slægtsbestemmelse via mikroskopi. Der tjekkes desuden for om der er spor af andre typer svamp, f.eks. ægte husvamp, tømmersvamp mv.

  Se mere

3 vare(r)