Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

 

Skimmelsvamp
 

Skimmelsvamp!

Kan dit hjem være angrebet af skimmelsvamp? Mange døjer desværre med skimmel! Skimmel vokser bedst i et relativt fugtigt indeklima, i deres hjem. Årsagen til problemerne skyldes flere ting. Ofte opstår der problemer i bygningens konstruktion. Det kan også skyldes almindelige vandskader eller være på grund af nogle uhensigtsmæssige boligvaner.
Svampene frigiver sporer og mikropartikler til luften. Disse sporer og mikropartikler kan være meget sundhedsskadelige. Skimmelsvamp i boliger kan give hovedpine, åndedrætsbesvær, udmattelse og andre allergilignende symptomer. Det kan i særlige tilfælde også forårsage permanente allergier og astma.
Hvis du opdager grønne, sorte, brune, hvide pletter eller skjolder på vægge eller loft, eller oplever allergilignende symptomer, bør det tjekkes! Det kan du gøre med en af vores gør-det-selv test eller du kan få besøg af vores ekspert. Find mere information om hvad skimmelsvamp er her.

 

 
Anker Jarl - Chem. Eng. M.C

 

Om os

AG-SkimmelsvampTest er en underdel af AJ-HealthTech ApS, der også har bl.a. RadonHuset. AJ-HealthTech er udsprunget af en gammel ingeniørvirksomhed, Ammongas A/S, som vi også deler lokaler med. Derfor starter navnet med AG. Firmaet ligger i Glostrup. Læs mere om os her.

 

 

 

Fra vores skimmel-laboratorium


Her finder du det komplette udvalg af skimmelsvamptest

Du kan købe en test her. Alternativt kan du få udført en fugt / skimmelsvamp undersøgelse hjemme hos dig.
Du kan teste for skimmelsvamp på mange forskellige måder. Testene har alle forskellige fordele og ulemper. Da vi har hele udvalget, kan vi være helt objektive i forhold til rådgivning, salg og undersøgelser – her vil du altid få den optimale løsning. Vi bestræber os på, at du kan få den laveste pris her hos os. Det gælder både på nettet og når vi laver undersøgelser hos kunderne.

Hvilken skimmeltest skal du vælge - når du selv tester?
Når en bygning bliver ramt af skimmel, kan det være på et let tilgængeligt område som væg eller loft (overfladetest). Angrebet kan også være skjult bag paneler, loftplader osv. Hvis du har mistanke om et skjult skimmelangreb, kan du teste via en luftprøve eller en støvprøve. Hvis du har mistanke til en tilgængelig overflade, kan du tjekke direkte via en række test på overfladen.

Skimmelsvamptest på overflader
Du kan finde fire forskellige tests her på siden. Der kan være stor forskel på dit behov, og din lyst og evne til selv at undersøge problemet.

Den billigste test - PRO-Clean - er god at starte med for at tjekke et mistænkeligt område. Hvis testen viser for højt skimmelniveau, bør du rense området og tjekke igen. Hvis testen så stadig er høj, eller problemet vender tilbage, bør du købe en dyrere test for at se hvilke typer skimmel du har fået problemer med og hvor stort et problem det er. Hvis du ikke er helt tryg ved situationen og undersøgelsen, bør du bestille en skimmelsvampekspert til at hjælpe med problemet. Har du problemer med helbredet, som du mistænker kan skyldes skimmelsvamp, anbefales det dog, at du supplerer med en lufttest for at tjekke, om der er et skjult skimmelsvampangreb (se næste afsnit). Her bør du benytte en lidt dyrere test for at fastslå, hvilke typer der er tale om.

Priserne er fra DKK 100,- ved en test og helt ned til DKK 72 pr. test (ved 10 stk), inkl. moms og fragt. Du kan se mere og købe en skimmeltest til overflader her.

Test for skjult skimmelsvamp
Har du mistanke om skimmel bag f.eks. paneler, væggen eller lignende, skal du tjekke enten luften eller støvet i boligen. Du kan vælge mellem fire forskellige testmuligheder for skjult skimmelsvamp.

Den billigste (Settle Plate lufttest) giver en god indikation på om der er problemer og så er den meget nem at bruge.

Denne lufttest findes også i en lidt dyrere udgave (Settle Plate lufttest med rapport), hvor du får en laboratorie-analyse af testen. Analyse-rapporten giver svar på hvilke arter af skimmelsvamp, der eventuelt var på testpladen. Videre giver den et svar på mængden. Du kan også vælge at teste støv, der har ligget i din bolig i nogle uger. Det gør du med en Rodac- eller DNA-test. Disse tests er meget præcise. Du får en laboratorie-rapport med svar på både mængde og arter af fundne skimmelsvampe.

Hvis du eller andre i familien har problemer med helbredet, der kan skyldes skimmelsvamp, anbefaler vi en af disse mere grundige og præcise tests for skimmel.

Priserne er fra DKK 275,- inkl. moms og fragt for en test, og der er gode tilbud, hvis du køber flere af gangen. Du kan se mere og købe en skimmelsvamptest til angreb af skjult skimmel her.

Undersøgelse i din bolig/virksomhed
Du kan også få testet din bolig/virksomhed for skimmelsvamp og fugt med videre. Ved sådan en undersøgelse finder du ud af hvilke typer skimmel, der har gjort skade på din bolig. Du finder også ud af om du har fugtskader i boligen. Der laves et skøn på omfanget af problemet. Du får også en vurdering af hvad det næste der skal gøres er. Der er tale om en relativt nænsom undersøgelse, hvor der ikke fjernes paneler eller bores huller i vægge eller loft.

Det koster fra DKK 2.450,- inkl. moms. Prisen afhænger dog af omfanget af opgaven og afstanden. Du kan læse mere her.

Hvis du har generelle spørgsmål, du vil købe test, eller du gerne vil have en ekspert ud, kan du også kontakte os på info@skimmelsvamptest.dk eller på tlf. 61 42 40 40.

Skimmelsvamp: Test på overflader Priser fra DKK 72 pr. test (ved 10 stk), inkl moms og fragt. 

Skimmelsvamp: Test ved skjult skimmelangreb Priser fra DKK 275 pr. test, inkl moms og fragt.

Skimmelsvamp: Undersøgelse i din bolig/virksomhed Priser fra DKK 2.450,- inkl. moms.

Vidste du, at vi også er specialister i Radon? Du kan finde meget mere om vores radon undersøgelser på RadonHuset.dk.