Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Hvis du har skimmelsvamp

Hvis der er skimmelsvamp i din bolig, skal du sørge for at få det fjernet så hurtigt som muligt. Skimmelsvamp Følg disse tre trin, når du går i gang med at udbedre skimmelproblemer:

1. Find årsagen Gå din bolig grundigt igennem. Er der f.eks. tale om vandskader, stoppede udsugningskanaler eller møbler tæt på kolde ydervægge i boligen? Sørger du for at lufte ordentligt ud mindst to gange om dagen? Husker du at bruge emhætten, når du laver mad? Tørrer du dit tøj udendørs eller i en tørretumbler med aftræk til det fri? Sørg for, at disse ting altid er i orden.

2. Fjern skimmelsvampene Når du har fundet grunden til, at der er skimmelsvampe i boligen, skal du fjerne årsagen. Ellers vil der fortsat være gode vækstvilkår for skimmelsvampe. Hvis skimmelsvampene kun dækker et lille areal, anbefaler vi, at du rengør det ramte område med rensemidlet Hysan. Dækker skimmelsvampene et større område, bør du kontakte en fagmand. Vi kan også henvise til en skimmelsvamp-ekspert.

3. Tjek igen Følg op! Tjek, om de første to trin er gennemført, og tag så en ny indikatortest, for at tjekke, at skimmelsvampen virkelig er fjernet, så den ikke blot kommer tilbage igen.

Koldtåge-behandling

Koldtåge-behandlingSkal du af med skimmelsvamp i dit hjem nu og her? Så er en såkaldt koldtåge-behandling en rigtig god løsning. Under behandlingen spredes desinfektionsmidlet BioVir som en dis eller tåge af meget små dråber, der kommer ind alle vegne og lægger sig om en næsten usynlig, men effektiv hinde på alle overflader.

Du skal dog være opmærksom på, at behandlingen, der blot tager omkring 5-10 minutter pr. rum, ikke er en varig løsning på alle skimmelsvamp-problemer. Koldtåge-behandlingen fjerner nemlig ikke kilden til skimmelsvamp.

Men behandlingen fjerner toksiner fra luften, og kan effektivt stoppe spredning af bakterier, vira og sporer (f.eks. sporer fra skimmelsvampe). Det gør behandlingen særdeles velegnet i situationer, hvor der opstår ventetider i forbindelse med udbedring af problemet. F.eks. ved forsikringssager.

BioVir Produktet fjerner også op til 90% af alle allergener, bl.a. pollenpartikler og husstøvmider. Dermed er behandlingen også velegnet i hjem med allergikere.

Produktet, der er uskadeligt for mennesker, dyr og miljø, fungerer ved at ødelægge arvematerialet (DNA/RNA) i 99,9% af alle bakterier, vira og sporer. Dermed kan organismerne hverken overleve eller sprede sig yderligere.

Priser for 1x sprøjtning med BioVir (uden forudgående nedvaskning):

10-25 m2:     kr. 3.000,-
30-50 m2:     kr. 3.500,-
55-80 m2:     kr. 4.000,-
85-125 m2:   kr. 4.500,-
130-200 m2: kr. 5.500,-

Hertil kommer kørsel:

Priser for kørsel

 Er du interesseret i at få foretaget en koldtåge-behandling i din bolig, så kontakt os på info@skimmelsvamptest.dk eller på 61 42 40 40.