Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Test for skjult skimmelsvamp med DNA-analyse

DNA-analyse for skimmelsvamp via støvtest DNA-ANALYSE AF STØV DNA-analyse af støv

Tilgænglighed: På lager

2.400 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

SE PRÆCIST HVOR MEGET OG HVILKE SKIMMELSVAMP-TYPER DER ER


Denne test fungerer på samme måde som Skimmelsvamp lufttest via støv. Men her bliver testen ikke analyseret via dyrkning og lysmikroskop. I stedet bliver testen analyseret på DNA-niveau for spor af skimmelsvamp. Denne test er den mest præcise test på markedet.

Detaljer

DNA-analyse af støv. Testen analyserer de 20 vigtigste udvalgte skimmelsvamp-arter/grupper. Det betyder, at der efterfølgende kan beregnes en risiko for, om der findes en skjult skimmelsvamp-skade i bygningen. Analyseresultatet vurderes derudover i forhold til gældende anvisninger fra Statens Byggeforskningsinstitut (SBi), Sundhedsstyrelsen og laboratoriets erfaringer.

Testen anses for at være den sikreste metode, der findes på markedet. Afrapportering foregår via e-mail. Her får du en indikation af om typen af skimmelsvamp normalt forekommer ved fugtskader, og i forhold til hvilke typer byggemateriale skimmelsvampene foretrækker.

Prøvetagningsudstyr og dansk prøvetagningsvejledning leveres efter køb. Du får resultatet 3-4 arbejdsdage efter modtagelsen af prøven hos laboratoriet.