Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

BioCid UTD (spray)

BioCid UTD spray BioCid UTD spray

Tilgænglighed: På lager

240 DKK
  • Køb 2 for 200 DKK pr. stk. og spar 17%
ELLER

Hurtigt overblik

BioCid UTD er et aktivt, desinficerende rensemiddel, der effektivt kan fjerne og hindre spredning af sporer, svampe (bl.a. skimmelsvamp) og gærsvampe. Rensemidlet fjerner desuden livsbetingelserne for f.eks. lus, lopper, sølvfisk, myrer, støvmider og bananfluer.


1 stk. BioCid UTD 0,75 L: Dkk 240,- inkl. moms og fragt.


2 stk. BioCid UTD 0,75 L: Dkk 400,- inkl. moms og fragt.

Detaljer

BioCid UTD er et aktivt og desinficerende rensemiddel. Det kan effektivt eliminere og forhindre spredning af sporer, svampe (bl.a. skimmelsvamp) og gærsvampe. BioCid UTD fjerner desuden levevilkårene for diverse utøj, bl.a. lus, lopper, sølvfisk, myrer, støvmider og bananfluer.

Rensemidlet ødelægger arvematerialet (DNA og RNA) i bakterier, sporer og vira. Det betyder, at organismerne hverken kan overleve eller sprede sig yderligere.

Selv om det er særdeles effektivt til afrensning og desinfektion, efterlader BioCid UTD ikke rester, der kan skade mennesker, hus- og kæledyr eller miljøet. Dertil er indholdet af biocider nemlig for lavt – også selvom rensemidlet virker længe efter, det er påført.

BioCid UTD er både farveløst og lugtfrit. Det er desuden sikkert at anvende på alle typer overflader, bl.a. stof, gummi, plast, vinyl, sten og melanin.

1 stk. BioVir UTD spray 0,75 L: Dkk 240,- inkl. moms og fragt.

2 stk. BioVir UTD spray 0,75 L: Dkk 400,- inkl. moms og fragt.