Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Aftryksplade-test

Aftrykplade test for at tjekke både omfanget og typerne på et skimmelsvamp angreb. Aftrykplade test for at tjekke både omfanget og typerne på et skimmelsvamp angreb.

Tilgænglighed: Ikke på lager

450 DKK

Hurtigt overblik

Denne skimmeltest tjekker et mindre område for, hvilke skimmelsvamp-typer der er repræsenteret. Testen giver samtidig en god indikation af, hvor meget skimmelsvamp der er. Ud fra artsbestemmelsen får du en simpel rapport, som beskriver hvor farlig skimmelsvamp-typen er, og om typen normalt typisk forekommer indendørs, udendørs eller begge dele.


NB! Testen er pt. i restordre hos producenten.

Detaljer

Testen foregår via en aftryksplade, som du skal presse op mod f.eks. væggen i 10 sekunder. Efterfølgende sendes pladen til et laboratorium (frankeret svaremballage er inkluderet).

Laboratoriet fremdyrker prøven, og du modtager en simpel rapport, der fortæller, hvor meget skimmelsvamp der er, og hvilke skimmelsvamp-grupper, som er repræsenteret. Testen bliver analyseret via et lysmikroskopi. Du får rapporten 7-14 hverdage efter prøven er modtaget på laboratoriet.

Denne testmetode bliver ofte benyttet professionelt til at artsbestemme. Ligeledes bliver den ofte også benyttet sammen med Mycometer-Surface test, da Mycometer-testen er den bedste til at bestemme omfanget. Derfor bliver begge test ofte benyttet til at bedømme det samme skimmelsvamp-angreb.

NB! Testen er pt. i restordre hos producenten.