Gratis levering på alle ordrer

+45 61 42 40 40

Protox AbScent - lugtfjerner (fri fragt)

Protox AbScent - lugtfjerner Protox AbScent - lugtfjerner

Vær den første til at bedømme dette produkt

Tilgænglighed: På lager

235 DKK
  • Køb 2 for 195 DKK pr. stk. og spar 18%
ELLER

Hurtigt overblik

Protox AbScent Lugtfjerner anvendes til fjernelse af restlugt. AbScent® er velegnet indendørs, samt i biler, campingvogne mv. til fjernelse af lugt efter fx. mug, skimmelsvamp, tobak, døde dyr m.m. AbScent® virker ved at der bliver frigivet en smugle klordioxid til luften, som nedbryder (oxiderer) ubehagelige luftstoffer og desinficere. Dvs. den overdøver ikke lugtgenerne med en anden kraftig parafyme, den fjerne lugtproblemerne.
Nem anvendelse: AbScent® leveres i en forseglet alufoliepose. Aluposen åbnes og inderposen lægges i en skål eller hænges op i rummet.


1 stk. AbScent: Dkk 235,- inkl. moms og fragt.
2 stk.AbScent: Dkk 390,- inkl. moms og fragt.

Detaljer

AbScent® anvendes til fjernelse af restlugt. Kilden til lugteproblemerne (fx. fra mug, skimmel, tobak, døde dyr mv.) bør fjernes først, men efterfølgende er der ofte stadig en rest lugt, som sidder i væggene, møblerne, skabene, stofferne osv. Her er AbScent en stor hjælp på de følgende lugtproblemer. I vanskelige tilfælde er det en fordel at man først afrenser det område hvor lugtkilden kommer fra med produktet Hysan® og efterfølgende benytter man AbScent.

 

Nem anvendelse

Protox AbScent® leveres i en forseglet alufoliepose. Aluposen åbnes og inderposen hænges op i rummet eller lægges i en skål. (Se mere om anvendelse på produktet - vejledningen er simpel og på dansk)

 

Virkemåde

Protox AbScent® Lugtfjerner frigiver klordioxid i meget små mængder (< 0,1 ppm), når den møder luftens fugtindhold. Klordioxid nedbryder (oxiderer) ubehagelige lugtstoffer og er et effektivt desinfektionsmiddel. Poserne er konstrueret til at afgive klordioxid langsomt (normalt op til en uge), hvorved frigjorte lugtstoffer nedbrydes i takt med frigivelsen. Der er således ikke tale om, at der med AbScent® udlægges en parfume (maskering), men reelt fjerne den lugtkilden. Overskydende klordioxid nedbrydes hurtigt i dagslys og af lys fra lysstofrør.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.